På frusen sjö

Kake är nordsvensk brukshäst. Ska man tro ryktena var han en gång både tjurig och bekväm. Med sitt strålande humör och arbetsvilja är han ett levande bevis på vad som går att åstadkomma under förhållandevis kort tid med mycket tålamod, konsekvens, hängivenhet och -det ska erkännas- en herrans massa år av erfarenhet.

Idag går Kake framgångsrikt på travbanor runtom i landet och är samtidigt så godmodig att man blir alldeles mållös. Varken en skällande, skuttande flat i höjd med bakbenen eller en envist cirklande vallhund fick nordsvensken att tappa fattningen. Tack för en fin upplevelse och hurra för söndagsturer med släde, fårskinn och termos!

_n4a5718_n4a5732_n4a5736_n4a5745_n4a5743_n4a5730_n4a5758_n4a5749_n4a5728

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s